CONFORT SI SIGURANTA PENTRU TINE SI FAMILIA TA

Ne regasim pe piata imobiliara sibiana ca furnizori de calitate in constructii, avand ca obiective principale care ne definesc, satisfactia beneficiarilor precum si consolidarea increderii acestora in ofertele noastre rezidentiale.

Cartea noastra de vizita in domeniul constructiilor este reprezentata de calitate si nu de cantitate, avand in portofoliul de constructii rezidentiale, imobile construite in cartierul Strand si pe strada Avrigului (Parcul Sub Arini).

Acordam exclusivitate confortului, sigurantei si disciplinei in constructii, materialelor premium pe care le folosim si mai presus de orice ,nivelului de satisfactie al beneficiarilor apartamentelor situate in imobilele construite de noi.

Nivelul de satisfactie foarte ridicat al beneficiarilor apartamentelor situate in imobilele construite de noi, ne-au determinat sa continuam dezvoltarea de noi facilitati rezidentiale, sa accedem spre notorietate in domeniul calitatii in constructii astfel incat, cartea noastra de vizita sa reflecte garantia seriozitatii, siguranteti si confortului.

MODALITATI DE PLATA:

***Finantare din surse proprii

***Credit ipotecar

***Programul Prima Casa

Servicii Servicii

VÂNZARE, CUMPĂRARE DE  APARTAMENTE, TERENURI, BIROURI, SPAȚII COMERCIALE ȘI TEHNICE

 ÎNCHIRIERE APARTAMENTE, TERENURI, BIROURI, SPAȚII COMERCIALE ȘI TEHNICE

 

 

 

Vezi detalii

Beneficii Beneficii

ACHIZIȚIA DIRECT DE LA DEZVOLTATOR CU COMISION ZERO

TRANSPARENȚĂ ȘI SIGURANȚĂ

PREDARE LA CHEIE ȘI POSIBILITATEA ALEGERII FINISAJELOR DINTR-O GAMA LARGĂ DE MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARĂ

POSIBILITATEA ACHIZIȚIONĂRII LOCULUI DE PARCARE

MODALITĂȚI MULTIPLE DE PLATĂ

Vezi detalii